satang[160].png

Om os

 

Vi er to familiemennesker fra Thailand, som elsker maden og kulturen fra vores hjemland. Derfor besluttede vi os for at åbne Satang Thai bistro for at levere et lille stykke af Thailand til vores nye hjem her i Danmark. Vi hedder Suppi og Niran, og vi kom til Danmark med et halvt års mellemrum tilbage i 1990’erne. Vi mødte hinanden på sprogskolen, og vi faldt for hinanden næsten med det samme. Vi har gået med drømmen om at skabe et rum, hvor Thailand kan eksistere midt i Danmark lige siden, og vi har planlagt, sparet op og samlet sammen indtil vores drøm endelig gik i opfyldelse tidligere i år. Vi byder thaier såvel som danskere velkomne ind i vores lille thailandske oase.


Satang Thai bistro skal være så autentisk som muligt. Det skal være ægte og føles for en thai, som at vedkommende er hjemme igen for en dag. Atmosfæren og fornemmelsen for vores kultur skal gå rent ind hos vores gæster. Maden skal være autentisk, og den skal laves fra hjertet. Vi henter alle vores grøntsager og gode råvarer hjem fra Thailand direkte til døren, og vi laver hver portion på tallerkenen, så hvis I ønsker maden lidt stærkere eller lidt mildere, er det altid muligt ved bestilling. Vi vil altid råde vores gæster til at få den autentiske oplevelse og vælge maden stærk. Selvom det giver sved på panden, er det sjældent noget, de fortryder.


Vi føler, vi skiller os ud fra andre lignende restauranter, da det er virkelig vigtigt for os, at der er balance i vores familieliv, så vi har tid til at være en familie, at vi har tid til kærlighed, og at vi har tid til det, vi elsker. Hvis vi ikke kan hygge om vores gæster og have tid til en snak eller en hyggestund, vil det ikke længere være det værd. Vores ønsker for fremtiden er at kunne holde denne filosofi ved lige og leve vores drøm om Thailand i Danmark.   

- Suppi og Niran